15 Dec 2011

Motanul care merge singur cu autobuzul

Un motan al unei familii din Marea Britanie a ajuns renumit în localitatea natală pentru călătoriile pe care le face de unul singur cu autobuzul.
Motanul Dodger, botezat după personajul din Oliver Twist, Artful Dodger, a învațat să urce și să coboare din mijloacele de transport în comun în stația din apropierea casei stăpânilor lui, din comitatul englez Dorset.
Călătorește câte 10 mile
Felina, în vârstă de 15 ani, stă confortabil în brațele călătorilor nedumeriți în timp ce autobuzul își face tura de 10 mile între Bridport și Charmouth. Dodger merge atât de des cu autobuzul încât unii dintre șoferi au tot timpul la ei conserve cu mâncare de pisici, pentru a-l hrăni. După fiecare călătorie motanul se întoarce la stăpâna sa, Fee Jeanes, în vârstă de 44 de ani. Până de curând, când a vorbit cu un șofer de autobuz, Fee nici nu avea idee de obiceiurile motanului plimbăreț.
„În după-amiaza aceea l-am vazut pe Dodger urcând într-un autobuz și m-am grăbit să îi spun șoferului. Am fost șocată când mi-a spus că Dodger era un obișnuit al autobuzului și că îi place să stea pe scaunele încălzite de călători”, a declarat Fee pentru Daily Mail.
Sursa evz.ro

No comments:

Post a Comment